27-07-2022, 17:21
Mam zamiar wybudować domek na działce po rodzicach. Sam jednak nie wiem jak to zacząć. Kolega doradził mi abym znalazł dobre biuro konstrukcyjne Kraków które wszystko dobrze rozplanuje. Myślę, że to dobry pomysł.
nowy dom
|
27-07-2022, 17:21
Mam zamiar wybudować domek na działce po rodzicach. Sam jednak nie wiem jak to zacząć. Kolega doradził mi abym znalazł dobre biuro konstrukcyjne Kraków które wszystko dobrze rozplanuje. Myślę, że to dobry pomysł.
27-10-2022, 07:31
Pewnie tak ale gdybym miała wybrać dom to taki jak te które powstają we Wrocławiu na osiedlu Nowe Miasto Jagodno Enklawa. To dobra lokalizacja i bardzo przyjemne nowoczesne osiedle jednorodzinnych willi
12-12-2022, 20:03
Nie wiem jak Wy, ale ja ostatnio zakochałam się w gotowych domach typu livetinyhouse.eu . Moim zdaniem to świetna alternatywa dla kogoś, kto niekoniecznie chce się bawić w samodzielna budowę domu Dajcie znać, co wy na ten temat uważacie.
15-12-2022, 18:22
Jeśli chcecie mieć nowy, a do tego funkcjonalny i elegancki dom,warto jego budowę zlecić firmie https://skandhouse.pl/
Jest to znana w branży firma, zajmuje się budową domów szkieletowych. Ich domy to estetyka wykonania, wysokiej jakości drewno, nowoczesna technologia. Stawiają domy szybko,są terminowi i zaangażowani w każdy projekt.
01-03-2023, 14:18
Wybór projektu domu zawsze jest trudny. Przecież to decyzja na całe życie. Mi się bardzo podobają nowoczesne domy. Teraz takie są bardzo modne. Dom może być nie tylko nowoczesny w środku, ale też można w ten sposób przygotować otoczenie domu.
10-03-2023, 10:27
Co o tym sądzicie - http://www.e-projektydomow.pl/ ? Cenne źródło informacji czy raczej średnio?
Jakie jeszcze serwisy polecacie, jeśli chodzi o budowę domów? Gdzie znajdziemy naprawdę sensowne porady? Pewniaki?
16-08-2023, 12:49
Nowy dom powinien zawierać nowoczesne rozwiązania. Jeśli będziesz szukać okien dla siebie, myślę że warto przyjrzeć się ofercie marki Drutex. Ja tutaj znalazłam swój ideał - IGLO Energy Classic. Na pewno do nich zdecyduję się na kanciastą listwę przyszybową, która jest teraz w modzie i w przypadku tych okien jest możliwa
![]()
20-06-2024, 16:19
Zarządzanie procesem budowlanym przez construction managera na zlecenie Inwestora to rozwiązanie dedykowane dużym i skomplikowanym projektom infrastrukturalnym oraz budowlanym. Firma https://b4pm.pl/management/ angażuje doświadczonych specjalistów, którzy zarządzają relacjami z podwykonawcami, kontrolują jakość wykonania prac oraz zapewniają przestrzeganie harmonogramu inwestycyjnego. Dzięki temu Inwestorzy mogą mieć pewność, że ich projekty są prowadzone zgodnie z najwyższymi standardami branżowymi i wymaganiami.
16-12-2024, 17:40
Cieszę się, że znalazłem ten temat. Dzięki temu zdobyłem dla siebie nowe informacje
23-01-2025, 18:52
Wybór odpowiednich wymiarów i rozmieszczenia pomieszczeń ma kluczowe znaczenie dla odczucia przestronności. Unikaj zbyt małych, ciasnych wnętrz, które mogą wprowadzać uczucie przytłoczenia. Warto zainwestować w otwarte przestrzenie, takie jak salon połączony z jadalnią oraz kuchnią. Dzięki temu zyskasz przestronność, którą można wypełnić meblami w stylu przytulnym, zachowując swobodę.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |