Urolog Niepołomice
po raz pierwszy w życiu nabawiłam się zapalenia pęcherza. znaczy, nie jestem pewna, czy to jest to, ale szczypie i boli podczas oddawania moczu, wiec to chyba zapalenie pęcherza. mój lekarz przyjmuje dopiero we wtorek, a do tego czasu chciałabym już mieć problem z głowy. jak szybko i skutecznie się pozbyć zapalenia pęcherza? A może polecicie urologa w Niepołomicach? Bo wizytę też biorę pod uwagę
Nie da się szybko i skutecznie. Możesz złagodzić pijąc dużo wody, ważna jest witamina C + jakieś leki z apteki, ale to wszystko jest lipa. Trzeba iść do lekarza koniecznie jeśli nie chcesz tej imprezy co 2 miesiące. Jeśli Ci się pogorszy do jutra lub problem powróci po zażyciu leków przepisanych przez lekarza w przychodni (pewnie Nolicin lub Amoksiklav - furaginy jakoś nie chcą przepisywać w przychodniach), to idź koniecznie do urologa PRYWATNIE, w Niepołomicach polecam ten ośrodek zdrowia https://rcmniepolomice.pl/ (dostaniesz poważny lek i poproś o furaginę profilaktycznie). Ja się na lekach przepisywanych w przychodni męczyłam rok, wiem co mówię. Jak nie wierzysz przejrzyj inne wątki lub fora jak się dziewczyny męczą

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości