Liczba postów: 155
Liczba wątków: 66
Od czego zacząć? Chciałabym schudnąć ale lubię sobie czasami wypić drinka wieczorem i nie wiem czy to nie opóźni efektów.. druga sprawa. Co jeść żeby nie być głodnym? Moja redukcja najdłużej trwała 2 tygodnie i po tym czasie wracałam do starych nawyków bo byłam głodna. Miałam diety od dietetyków ale po każdym razie kiedy zjadłam robiłam się po godzinie /2h głodna.
Nie przepadam też za samymi warzywami, ogólnie warzywa lubię , ale na chlebie . Samych nie lubię.. pomóżcie i napiszcie szczerze co o tym sądzicie…
Liczba postów: 150
Liczba wątków: 67
Moje rady: beztłuszczowa patelnia ja mam i zmieniła moje życie, pieczenie zamiast smażenia, mnie na początku pomagał słodzik w rozsądnych ilościach i cola zero ale wiem, że zdania są bardzo podzielone więc to pozostawiam dla Ciebie do rozważenia indywidualnie.
Jest wiele świetnych miejsc gdzie można zebrać przepyszne przepisy wysokobiałkowe ale fajnie zbilansowane macro. Aplikacja w moim przypadku fitatu, dobrze wyliczony deficyt - można wyliczyć w kilku kalkulatorach potem uśrednić i obserwować. Serek wiejski dla mnie i cukinia to cudowne zamienniki do robienia tortilli oraz spodów do pizzy z cukinii i sera. Poszukaj na facebooku kanałów i miejsc z przepisami ciągle się powtarzają i są świetne. Tu też ludzie wstawiają cudne sycące posiłki - wybierz po trzy na każdy z ustalonych posiłków i wcale nie musi być 5 wszystko zależy od Ciebie i Twojego rozkładu dnia i preferencji. Ustaw sobie prosty jadłospis złożony z tych posiłków- śniadanie, koktail, obiad i kolacja wszytkie zawierające odpowiednie ilości macro. Można to wszystko znaleźć jest w tej chwili zatrzęsienie takich kanałów z przepisami. Trzymam kciuki byłam w tym samym miejscu ale potrzebowałam narzędzi bo bez wiedzy i rad sama ponosiłam porażki. Dodałam ruch, który pokochałam od spacerów przez pot i łzy pierwszyszch ćwiczeń na yt do treningów siłowych i cardio. Trzymam kciuki obserwuj grupę znajdziesz tu skarbnicę wiedzy i porad. A i od siebie daję namiar na świetny sklep
https://organic24.pl/category/warzywa-ekologiczne Możesz tutaj zakupić warzywa oraz owoce ekologiczne.