Ciężkie nogi
Dziewczyny! Od jakiegoś czasu mam strasznie ciężkie nogi. Po całym dniu a nawet w trakcie dnia nie da się po prostu tego znieść.. jestem obecnie na deficycie i trenuje 3x w tygodniu na siłowni. Badania wszystkie w normie te podstawowe jak i hormony. Co możecie polecić od siebie? Może któraś z Was miała taki problem? Jakieś kremy/naście? Slyszlalam że dobry jest Lipton 1000. Może któraś z Was ma z Nim dostawdczenie lub z czymś podobnym?
Nie wiem, duża waga przyloz do rozciągania i rolowania tak na podstawie. W maści bym nie wierzyła bo to może przynieść efekt ukojenia bądź rozgrzania ale chwilowy. Ewentualnie możesz mieć przetrenowany organizm. Nie wiem jaki dokładnie masz problem ale ja pamiętam jak miałam problemy z nogami i skończyło się na problemach hormonalnych, rozwalonej całej gospodarce, itd. bo zbyt dużo ćwiczyłam, zbyt intensywnie, a pogorszył sytuację jeszcze deficyt. To że masz obecnie dobre wyniki nie świadczy o tym, że wszystko idzie w dobrą stronę i lepiej reagować po prostu za wczasu jak organizm daje ci pierwsze sygnały.
Możesz zastanowić się nad taką herbatą ziołową https://produktybonifraterskie.pl/bonifr...i-ziolowe/ Może pomóć w wielu przypadkach.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości