17-09-2022, 18:59
Hej dziewczyny! Jakich produktów używacie do robienia manicure? Macie jakieś sprawdzone i godne polecenia?
Paznokcie
|
17-09-2022, 18:59
Hej dziewczyny! Jakich produktów używacie do robienia manicure? Macie jakieś sprawdzone i godne polecenia?
19-09-2022, 00:11
Zdecydowanie Boska Nails ! Tutaj znajdziesz najlepsze lakiery i świetne kolory - z połyskiem lub mat. Sprawdź sobie, jestem pewna że będziesz zachwycona
![]()
10-12-2022, 18:50
Przyznam szczerze że ostatnio wpadł mi w oko granatowy migoczący lakier hybrydowy. Nie ukrywam, że idealnie sprawdziłby się na zimowe paznokcie więc chyba zdecyduje się na jego zamówienie. Najlepszą cenę znalazłam na stronie sklepu dobremani.pl chyba tam złożę swoje zamówienie. Dajcie znać, Czy ty kiedykolwiek tam coś kupowaliście
02-08-2023, 09:33
Ważne jest, aby dbać o paznokcie i je wzmacniać. Długo szukałam wartościowych informacji na ten temat - jak je przechowywać, itp aż w końcu natknęłam się na wpis: https://www.informatorbrzeski.pl/3-najle...zde-dlonie . Myślę, że warto chwilę poświęcić na przeczytanie go i wypróbować na sobie polecane tutaj produkty do pielęgnacji paznokci.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |