Liczba postów: 81
Liczba wątków: 58
Szukam bardzo dobrego specjalisty, który będzie prowadzić moją ciążę. Pierwsza była problematyczna, ale skończyło się szczęśliwie. Obawiam się, że będzie podobnie. Interesuje mnie wyłącznie Wawa, bez dojazdów pod miasto. Proszę tylko o takich lekarzy, do których od dawna chodzicie.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Zadzwoń do Renort i zapytaj o dostępność dr Poręckiej. Prowadzi moją ciążę i uważam, że robi to dużo lepiej niż poprzednik, przy pierwszej ciąży. Przede wszystkim widać, że jej się chce. Sama proponuje mi różne rzeczy, niczego nie muszę dociekać, ale nie mam pojęcia, jak u niej aktualnie z terminami.
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 0
Jeśli potrzebujecie specjalistycznego wsparcia położniczego i ginekologicznego, to w wolnej chwili polecam kontakt z Gabinety Łucka . Moja koleżanka kilka razy odwiedziła ich specjalistów do spraw karmienia piersią i otrzymała bardzo fachowe doradztwo oraz wsparcie. Myślę, że nie będziesz zawiedziony.
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 5
A jeśli szukasz kogoś kto zna się na endometriozie i może szybko zdiagnozować Cię w tym kierunku to polecam szpital medicover, moja kuzynka od ręki dostała potwierdzenie że ma endometriozę