Dieta na thermomix
Gdzie polecicie zamówić dobrze zbilansowaną dietę na theromomix?

No i drugie pytanie. Skierowane konkretnie do kobiet, które chociaż raz walczyły z ciałkiem po ciąży. Ile tygodni po porodzie zaczęłyście ćwiczyć? Jak długo czekałyście żeby zredukować się i zacząć walczyć o sylwetkę? Bardzo bym chciała wystartować, ale szczerze mówiąc nie wiem kiedy i jak. Lekarz i położne nic mi na ten temat nie powiedzieli ?‍♀️ Od czego zacząć i na co zwrócić szczególną uwagę?
Ja po dwóch córkach niemiałam czasu nawet na jedzenie....wszystko w biegu i głównie żywiłam się kanapkami. Ale po porodzie w której przytyłam w jednej ciąży 10 kg i w drugiej 20kg poprostu zaczęłam dużo chodzić....niecierpialam jeździć autobusem z wózkiem (mam złe doświadczenia) wiec dziennie robiłam ok.15 km spaceru, wiadomo w domu ruch, bo dziecko spi wiec szybko trzeba wszystko ogarnąć a jak dziecko wstanie to noszenie na rękach, bujanie zabawy...niby nic ale jakby tak się spojrzeć z boku to świeżo upieczona mama robi chyba z milion ćwiczeń dziennie!. Ja przez swój tryb życia zgubiłam kg które przybyly w ciągu pół roku...mój błąd ze nie jadłam normalnych pełnowartościowych posiłków bo czułam się fatalnie.
Dla ciebie w tym momencie bedzie najwazniejsza dieta...ruch do roku czasu masz juz zapewniony, zawsze możesz dorzucić parę ćwiczeńSmile A jeśli chodzi o samą dietę polecam kontakt https://rodzinagotuje.pl/dieta-na-thermomix/ Dostaniesz dobrze zbilansowaną indywidualną dietę na theromomixa.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości