Superlinia 9/2015

Dary lasu

Sezon grzybowy tuż, tuż. Warto więc wybrać się do lasu, by później móc delektować się wyśmienitym smakiem leśnych darów. Grzyby w Polsce zbiera się od wieków. Suszy, dusi, smaży, gotuje, bo ceni się je przede wszystkim za walory smakowe, ponieważ panuje powszechne przekonanie, że grzyby oprócz wody nie zawierają niczego wartościowego. A to nieprawda. Zawierają witaminy D, K, E, C i A oraz witaminy z grupy
Czytaj więcej

DARMOWY NEWSLETTER SUPERLINII!
Dowiedz się co nowego, wygrywaj nagrody w konkursach!
Nasz newsletter jest przeznaczony dla wszystkich czytelniczek Superlinii, dzięki niemu będziesz na bieżąco z tym co się dzieje w naszej redakcji.
TWOJE IMIĘ (nieobowiązkowe)
TWÓJ ADRES E-MAIL
W każdej chwili będziesz mogła zrezygnować z subskrypcji.